Uutisista näet ajankohtaisia asioita ja kampanjoita.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa @hoitolabelahe niin pysyt ajan tasalla.

PERUUTUKSET: Mikäli et pääsekään paikalle sovittuun aikaan, ilmoitathan siitä viimeistään 24 tuntia etukäteen. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta

SYKSYN TERVEISIÄ:

Olen siirtynyt Holiday Club Caribiaan ja toimin siellä yrittäjänä. Hoitovalikoima on monipuolinen kasvohoidoista hierontoihin tai vaikkapa ripsien ja kulmien värjäyksiin. Varaa aikasi sinne nettisivujen kautta

tai soittamalla hotellin vastaanottoon numeroon 0300870929
TERVETULOA! Toivoo Heli

ELOKUUN KUULUMISIA:

Elo- ja syyskuussa olen paikalla sopimuksen mukaan. Olen siirtymässä kokonaan Caribian kylpylähotelliin yrittäjäksi, joten aikoja on varattavissa jo sinnekin. Voit soittaa kylpylän vastaanottoon numeroon 0300 870929 tai varata ajan netissä:

Valitse tekijäksi Heli niin nähdään siellä!

KESÄTERVEISET:

Pikakasvohoito 30 minuuttia (44€) sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys (22€) tarjouksia on jatkettu heinäkuun loppuun asti.
Huom! Kaikkia aikoja on rajoitetusti saatavilla kesällä - vapaana olevat ajat näkyvät ajanvarauskalenterissa 24/7. Päivitän kalenteria vähitellen. Olen lomalla juhannusviikon (20.-25.6.) ja vastaan satunnaisesti mahdollisia hoitoja koskeviin tiedusteluihin.
Myös heinäkuussa pidän lomapätkän, ajankohta tarkentuu myöhemmin, joten kalenteria kannattaa seurata.

27.4.2022

Touko-kesäkuun kampanjat:

Lomani vuoksi jatkan suosittuja kevätetuja kesäkuun loppuun asti, hoitotuotteita saatavilla niin kauan kuin eriä riittää. Pikakasvohoito, ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien väri ja muotoilu normaalihintaisen kasvohoidon yhteydessä etuhintoineen siis saavat jatkoa.

ÄITIENPÄIVÄ on 8.5 - muista äitiä hoitolan lahjakortilla, joka on voimassa 3 kuukautta ostohetkestä. Vielä ehtii kesäkuntoon tai lomalla huoltoon.

1.4.2022

Huhti-toukokuun etuhinnat:

PIKAKASVOHOITO C-vitamiininaamiolla 30 minuuttia - 44€
- sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, c-vitamiininaamion ja loppuvoiteet
-> kirkastaa ja piristää ihoa kiireenkin keskellä

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS sis. kulmien muotoilun 22€ (28€)

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU kasvohoidon (koskee normaalihintaisia hoitoja) yhteydessä veloituksetta
-> valitse lisäpalveluista kulmien väri ja muotoilu kun ensin varaat kasvohoidon

3.3.2022

Maaliskuun etuhinta:

TIMANTTIHIONTA hintaan 62€ (72€) - sisältää kasvot ja kaulan

Timanttihionta kuorii, kirkastaa ja elvyttää väsynyttä ja sameaa ihoa. Hoitoon kuuluvat alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta ja hoitovoiteet sekä kulmien kevyt siistiminen (muotoilu ja väri erikseen).
Hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin käsittelyn jälkeen ja iho tuntuu pehmeältä.
Yksikin kerta vaikuttaa, mutta sarjahoitoja suositellaan.

Huom! Loput Ekopharman "vanhat" tuotteet edelleen 25% alennuksessa.
Kun ostat 2 uudistuneen sarjan tuotetta, saat matkakokoisen öljyn kaupan päälle!

1.2.2022

Helmikuun tarjoukset:

- 2 yksilöllistä kasvohoitoa yhteensä 117€, norm. 136€: Ensimmäinen aika helmikuussa ja toinen max 6 viikon päästä, kertamaksu ensimmäisellä kerralla, ei voi yhdistää muihin alennuksiin
- Yksilöllinen kasvohoito ja kaupan päälle kulmien värjäys ja muotoilu (norm. kasvohoidon yhteydessä 15€, erikseen ostettuna 19€)
- Intialainen päähieronta 30 minuttia 24€, norm. 30€
Ajanvarauskalenterissa kohta TARJOUKSET, josta voi varata kampanjahintaisia palveluita

4.1.2022
Ekopharman kotimaisista luonnonkosmetiikkatuotteista löytyvät linjat kullekin iholle ja ihon eri tarpeisiin. Sarja on uudistunut hieman raaka-aineiden ja myöskin ulkonäön osalta. Siksi jäljellä oleva varasto "vanhoissa" paketeissa myydään tammikuun ajan 25% alennuksella! Ota yhteyttä ja tule ostoksille. Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopivat tuotteet. LUE LISÄÄ EKOPHARMASTA TÄÄLTÄ