DMK-hoidot - Koe entsyymien voima!

Ainutlaatuinen DMK entsyymiterapiahoito Signature Treatment, soveltuu kaikenlaisille ihoille ja iho-oireisiin. Entsyymiterapia parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia. Kotihoitotuotteiden käyttäminen on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan!

Hoitovaihtoehtoja on lukemattomia ja ne valitaan aina yksilöllisesti hoitosarjan edetessä. Alla muutamia esimerkkejä.


 • Entsyymiterapia ensikertalaiselle, sisältää ihokonsultaation (noin 120min)
139€
 • Entsyymiterapia ensikertalaiselle, sisältää ihokonsultaation (noin 120 min)
139€
 • Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle, ihokonsultaatio ensimmäisellä kerralla (noin 120 ja 105 min)
250€
 • Entsyymiterapia jo hoidossa käyneille
alk.
139€

 • Muscle Banding: Ihon "kuntosalitreeni", kiinteyttää ja vahvistaa ihoa.Virkistää verenkierron ja saa aikaan passiivisen lihasten supistumisen, aminohappojen määrä lisääntyy, iho jälleenrakentuu ja vahvistuu.
156€
 • Instant Lift: Kiinteämpi, nuorempi, heleämpi iho välittömästi! Täydellinen hoito ennenelämäsi suurimpia tapahtumia, jolloin haluat olla parhaimmillasi. Erinomainen
  päivää ennen häitä niin morsiamelle, sulhaselle kuin anopillekin. Kiinteyttää ihoa hämmästyttävän tehokkaasti, sis. Muscle Banding lihasten aktivointimenetelmän-tulokset näkyvät ja tuntuvat!
179€
 • Ravinnehoito (ei sisällä entsyymiterapiaa): Hoidossa yhdistyvät rentoutus ja tehokkuus, räätälöidään aina tarpeen mukaan esim. puhdistusta kaipaavalle, stressaantuneelle tai pigmentoituneelle iholle. Hoito
  sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, transmerdaalisen infuusion ja hieronnan.
98€