Hieronnat

Hierontavaihtoehdot näet alla. Hieronta ei sovi kaikissa tilanteissa.
Yleisimmät vasta-aiheet ovat mm: Akuutti trauma, tulehdukset,
syöpä tai kasvain, tyrä, laskimotukokset, iskeeminen (vähäverinen) kudos
tai ohut iho, vakavat sydän- ja verisuonitaudit, akuutti migreenikohtaus.

Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä niin mietitään yhdessä hierontojen
sopivuutta tai voit tarkistaa asian lääkäriltäsi.

Klassisen- ja urheiluhieronnan voi maksaa myös ePassi hyvinvointiedulla sekä eazybreak ja
Edenred hierontaeduilla.


Otsikko 2 Otsikko 3
  • Klassinen-tai urheiluhieronta vilkastuttaa verenkiertoa, edistää hapen ja ravinteiden kulkua sekä poistaa kehosta kuona-aineita. Lihasten kipu-ja jännitystilat vähenevät, palautuminen nopeutuu ja mieli ja keho rentoutuu.
30min
30€
45min
40€
60min
49€
75min
58€
90min
65€

  • Kuumakivihieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita sekä öljyttyjä kiviä. Hoito rentouttaa tehokkaasti ja samalla lievittää stressiä. Myös lihasjännitykset lieventyvät ja aineenvaihdunta vilkastuu. Erityisen miellyttävä hemmotteluhoito varsinkin kylmällä säällä. Ajanvaraukset tähän hierontaan vain soittamalla.
60min
65€
  • Aromahieronnassa voi valita eteerisen öljyn mieltymyksensä mukaan mm. rentouttava, virkistävä tai kiputiloja lievittävä vaikutus. Hieronta on rentouttavaa kevyitä klassisen hieronnan otteita osittain soveltaen.
60min
65€
  • Intialainen päähieronta rentouttaa, lievittää erityisesti niska-hartiaseudun jännitystiloja ja päänsärkyä sekä unihäiriöitä. Hoito voi auttaa myös: kireä päänahka, tinnitus, henkinen alavireys tai rasittuneet silmät. Hieronta tehdään istuen vaatteiden päältä ja päälle kannattaa laittaa lyhyt-tai pitkähihainen puuvillapaita.


30min
30€

40min
40€