Palveluvalikoiman yksityiskohdat näet Palvelut-valikon kategorioista. Myös erilaisia hoitopaketteja voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Jos tarvitset lisätietoa hoidoista tai tuotteista, ota rohkeasti yhteyttä!

Hoitolan tiloissa voin järjestää pienimuotoisia illanviettoja korkeintaan 5 hengen ryhmille. Illan aikana on mahdollista tehdä lyhyitä hoitoja esimerkiksi hierontoja tai ripsien ja kulmien värjäyksiä. Hoitolasta löytyy jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin, joten omia tarjoiluja saa ottaa mukaan. Tässä loistava illanvieton aloitus.
Räätälöidään teillekin sopiva paketti!

Tilauksesta voin tulla myös yrityksen työhyvinvointi-iltaan vaikkapa tekemään niska-hartia hierontoja. Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla kannattaa tiedustella tarkemmin ja selvittää vaihtoehtoja.

Teen työpaikkakäyntejä lähinnä Turun alueella ja sovittavissa on 30 ja 45 minuutin hieronta-aikoja. Tulen paikalle, jos on vähintään kolme hierottavaa kerralla ja ajat peräkkäin. Pyydä tarjous!

Lahjakortti on aina mieluinen lahja. Kortit ovat voimassa 3 kuukautta ostopäivästä ja niitä voi hankkia tällä hetkellä hoitolasta-

PERUUTUKSET: Mikäli et pääsekään paikalle, peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia aiemmin. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta.