HIERONNAT

 

Hierontavaihtoehdot näet alla. Hieronta ei sovi kaikissa tilanteissa, yleisimmät vasta-aiheet ovat mm: Akuutti trauma, tulehdukset,
syöpä tai kasvain, tyrä, laskimotukokset, iskeeminen (vähäverinen) kudos tai ohut iho, vakavat sydän- ja verisuonitaudit, akuutti migreenikohtaus.
Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä niin mietitään yhdessä hierontojen sopivuutta tai voit tarkistaa asian lääkäriltäsi.

 

  HINNAT
  •  Klassinen-tai urheiluhieronta vilkastuttaa verenkiertoa, edistää hapen ja ravinteiden kulkua sekä poistaa kehosta kuona-aineita.
  • Lihasten kipu-ja jännitystilat vähenevät, palautuminen nopeutuu ja mieli ja keho rentoutuu.                                   

 

 

 

30 min 30€
45 min 39€
60 min 48€
90 min 63€
  •  Kuumakivihieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita sekä öljyttyjä kiviä. Hoito rentouttaa tehokkaasti ja samalla lievittää stressiä. Myös lihasjännitykset lieventyvät ja aineenvaihdunta vilkastuu. Erityisen miellyttävä hemmotteluhoito varsinkin kylmällä säällä. Ajanvaraukset tähän hierontaan vain soittamalla.
60 min 65€

 

  •  Aromahieronnassa voi valita eteerisen öljyn mieltymyksensä mukaan mm. rentouttava, virkistävä tai kiputiloja lievittävä vaikutus.  
60 min 65€
 
  •  Intialainen päähieronta rentouttaa, lievittää erityisesti niska-hartiaseudun jännitystiloja ja päänsärkyä sekä unihäiriöitä. Hoito voi auttaa myös: kireä päänahka, tinnitus, henkinen alavireys tai rasittuneet silmät. 
30 min 30€
40 min 40€