Ekopharma kasvohoidot ja laitehoidot

Kotimaiset Ekopharman luonnokosmetiikkatuotteet ovat täynnä vaikuttavia aktiiviaineita ja sarjan teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin.

Tehoa tuovat lisäksi mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyalyronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.Kulmakivinä ovat hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho.

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja, keinotekoisia hajusteita, eivätkä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 • Yksilöllinen marjamatka kasvohoito: Puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, naamio, hieronta, hoitovoiteet
68€
 • Luxus kasvohoito: Ihon tarpeiden mukainen kasvohoito sekä hemmottelevat hieronnat (kasvot, kaula, decoltee,pää ja kädet). Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, esim huulikarvojen poiston (yhden alueen karvanpoisto), naamion ja hoitovoiteet.
85€
 • Timanttihionta: Alipaineen avulla hoitopäät kuorivat tehokkaasti ihoa, hoito mm. vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpeumia, kirkastaa ihoa ja poistaa talia.(Alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa lisäksi mekaaninen
  puhdistus,hieronta, naamio ja hoitovoiteet.) Suositellaan sarjahoitona.
  (Vasta-aiheita: Ihotulehdukset tai- sairaudet, rikkoutunut iho, raskaus, syöpä, arpikeloidit)
72€

3x sarjana
175€
 • Ultraäänikasvohoito: Syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti ja kivuttomasti. Hoitoon sisältyy myös tehoaineiden imeytys ultralla, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona.
  Hoidolla vaikutetaan kuivaan ihoon, juonteisiin,arpiin ja pigmenttimuutoksiin-iho elpyy, pehmenee ja tasoittuu.
  (Vasta-aiheita: raskaus, syöpä, epilepsia, sydämentahdistin, metalliosat ihon alla, ihotulehdukset)
75€

3x sarjana
180€