DMK HOIDOT

 

Koe entsyymien voima! Ainutlaatuinen DMK entsyymiterapiahoito Signature Treatment, soveltuu kaikenlaisille ihoille ja iho-oireisiin. Entsyymiterapia parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia. Kotihoitotuotteiden käyttäminen on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan!
   HINNAT
  • Entsyymiterapia ensikertalaiselle (120 min), sisältää ihokonsultaation
139€
  • Entsyymiterapiapaketti ensikertalaiselle, sisältää ihokonsultaation (120 ja 105 min)
  250€
  •  Entsyymiterapia hoidossa käyneille                                                                                                                            
alk. 139€
  • Muscle Banding: Ihon "kuntosalitreeni", kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Virkistää verenkierron ja saa aikaan passiivisen lihasten supistumisen, aminohappojen määrä lisääntyy, iho jälleenrakentuu ja vahvistuu.
 156€
  •  Instant Lift: Kiinteämpi, nuorempi, heleämpi iho välittömästi! Täydellinen hoito ennen elämäsi suurimpia tapahtumia, jolloin haluat olla parhaimmillasi. Erinomainen päivää ennen häitä niin morsiamelle, sulhaselle kuin anopillekin. Kiinteyttää ihoa hämmästyttävän tehokkaasti, sis. Muscle Bandinfg lihasten aktivointimenetelmän-tulokset näkyvät ja tuntuvat!
     179€   
  •   Ravinnehoito (ei sisällä entsyymiterapiaa): Hoidossa yhdistyvät rentoutus ja tehokkuus, räätälöidään aina tarpeen mukaan esim. puhdistusta kaipaavalle, stressaantuneelle tai pigmentoituneelle iholle. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, transmerdaalisen infuusion ja hieronnan.
98€